Υπηρεσίες

Αεροπορικές Μεταφορές

Η αεροπορική μεταφορά είναι υψηλά εξειδικευμένη υπηρεσία και η Dim. El. Komatas Co παρέχει μία ευρεία κλίμακα υπηρεσιών προσαρμοσμένων να καλύπτουν τις απαιτήσεις των πελατών και των συνεργατών μας.
Με τους άψογα εκπαιδευμένους και έμπειρους συνεργάτες μας μπορούμε να κανονίσουμε οποιαδήποτε αερομεταφορά από και προς όλα τα κύρια αεροδρόμια ανά τον κόσμο .
Ακολουθεί μια λίστα των αεροπορικών υπηρεσιών που παρέχουμε :
x Εισαγωγή
x Εξαγωγή
x Πόρτα – Πόρτα
x Διακίνηση εφοδίων πλοίων
x Επικίνδυνα Φορτία συμπεριλαμβανομένου UN συσκευασιών και προετοιμασία των φορτωτικών εγγράφων
x Επείγοντα Φορτία
x Διαμεταφορά στο εσωτερικό της χώρας και στα Βαλκάνια
x Εκθέσεις και Ειδικές Μεταφορές
x Ειδικές συμφωνίες Ναύλου και μακροχρόνια συμβόλαια

Η εταιρεία μας είναι εγκεκριμένος πράκτορας της ΙΑΤΑ από την 01 Νοεμβρίου 1999.

Θαλάσσιες Μεταφορές

Με έμπιστους και ικανούς συνεργάτες ανά τον κόσμο, η Dim. El. Komatas Co μπορεί να χειριστεί κάθε είδους θαλάσσιο φορτίο με αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο.
Μπορούμε να κανονίσουμε τη μεταφορά μερικών κιβωτίων έως και τη ναύλωση ολόκληρου πλοίου και οτιδήποτε ανάμεσα σε αυτά, είτε είναι groupage φόρτωση, ολόκληρα containers, φόρτωση σε συμβατικά ή Ro-Ro πλοία, container για κρεμαστά ρούχα ή ψυγεία.

Οδικές Μεταφορές

Εξυπηρετούμε τόσο την οδική εισαγωγή όσο και την εξαγωγή από και προς την Ευρώπη.
Τοποθετημένοι σε μία από της κυριότερες εισόδους της είμαστε σε θέση να χειριζόμαστε κάθε είδους φορτία από ολόκληρα αυτοκίνητα εώς μικρές αποστολές από και προς την Ευρώπη.

Συνεργασία με τα Βαλκάνια

Εξυπηρετούμε τα Βαλκάνια σε πλήρη αρμονία με τα υποκαταστήματα μας σε Βουλγαρία και Αλβανία.
Η DIMCOB, η εταιρεία μας στην Βουλγαρία, έχει στην κατοχή της 15 φορτηγά και ναυλώνει ακόμα 10 για να εξυπηρετεί την εισαγωγή και εξαγωγή σε καθημερινή βάση.
Στην Αλβανία, η DIMCO, έχει 4 φορτηγά και ναυλώνει 30 ακόμα για να παρέχει καθημερινή εισαγωγή & εξαγωγή από και προς την Αλβανία.
Η Dim. El. Komatas Co πρωτοπορώντας στην διαβαλκανική μεταφορά μπορεί να χειριστεί κάθε είδους αποστολής από μικρά πακέτα πόρτα – πόρτα ως μεγάλες αποστολές κορυφαίων κατασκευαστικών εταιρειών. Αναφορικά στις μεγάλες αποστολές αξίζει να δώσουμε έμφαση στο γεγονός ότι ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2001, η μεταφορά όλων των απαραίτητων αγαθών για την κατασκευή του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της Αλβανίας έχει ανατεθεί στην εταιρεία μας.

Εκτελωνισμοί

Η Dim. El. Komatas Co. διαθέτει έμπειρους εκτελωνιστές σε όλα τα Τελωνεία της Αττικής και 80% των εμπορευμάτων μας που εισέρχονται στα Τελωνεία εκτελωνίζονται άμεσα.
Όλα τα υπόλοιπα ελέγχονται από το Τελωνείο και απελευθερώνονται μέσα σε 12 ώρες από την στιγμή που εισέρχονται στο Τελωνείο.
Μπορούμε να λειτουργούμε ως αφοσιωμένος εκτελωνιστής σας σε όλα τα τελωνειακά θέματα. Επίσης μπορούμε να λειτουργούμε σαν οικονομικός σας αντιπρόσωπος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεργάζεστε με την Ελλάδα χωρίς στην πραγματικότητα να έχετε γραφείο εδώ.
Στην Dim. El. Komatas Co ειδικευόμαστε στο χειρισμό ολόκληρης της διαδικασίας παθητικής τελειοποίησης σε χώρες χαμηλού κόστους εργασίας. Από την έκδοση των απαραίτητων εγγράφων από τις αρμόδιες αρχές εώς τις τελωνειακές διατυπώσεις και την μεταφορά από και προς τα εργοστάσια, η εταιρεία μας μπορεί να χειριστεί τις πρώτες ύλες από την πόρτα του προμηθευτή σας κατά την επεξεργασία και μέχρι να φτάσουν έτοιμα στην αποθήκη σας.
Η εμπειρία μας στο χώρο και η συνεργασία μας με πολλούς οίκους του εξωτερικού μας επιτρέπει να σας συστήσουμε μονάδες ραφής ενδυμάτων που θα σας εξυπηρετήσουν ποιοτικά καλύτερα και οικονομικότερα.

Ασφάλιση Μεταφοράς

Συνεργαζόμενοι μόνο με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες είμαστε σε θέση να παρέχουμε οικονομική αξιόπιστη ασφαλιστική κάλυψη των εμπορευμάτων σας.

Αποθηκεύσεις - Διανομές

Διαθέτουμε ιδιόκτητους αποθηκευτικούς χώρους 480 τετραγωνικών μέτρων (Νίκαια, Ανακρέοντος 6), εξοπλισμένους με τα πιο σύγχρονα μέσα ασφαλείας για την διεκπεραίωση των άμεσων παραλαβών και παραδόσεων σας.
Για την εξυπηρέτηση των «μεγάλων» φορτίων και την μακροχρόνια αποθήκευση τους έχουμε συνάψει σύμβαση με τις Γενικές Αποθήκες Ελλάδος ΑΕ στη Μαγούλα & ιδιωτική Τελωνειακή αποθήκη όπου αποθηκεύουμε τα εμπορεύματα των πελατών μας με τη μεγαλύτερη ασφάλεια.
Ακόμη διαθέτουμε ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα μεταφορικά μέσα για την άμεση διακίνηση και διανομή των εμπορευμάτων σας.