Προφίλ

Η Dim. El. Komatas Co είναι μια εταιρεία διεθνών μεταφορών & εκτελωνισμών.

Βρίσκεται στην Αθήνα, Ελλάδα.
Ιδρύθηκε το 1971, και διευθύνεται από έμπειρα και δραστήρια στελέχη στη βιομηχανία των διεθνών μεταφορών. Το βασικό μας προσωπικό έχει πολυετή πείρα τόσο στις διεθνείς μεταφορές όσο και στον κλάδο τελωνειακών διατυπώσεων.
Η Dim. El. Komatas Co είναι πλήρως μηχανοργανωμένη και πάντα σε άμεση σύνδεση με άλλους προμηθευτές του τομέα μας. Επενδύουμε στη τεχνολογία & το ηλεκτρονικό εμπόριο το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε γρήγορη και καθαρή εικόνα της κατάστασης των αποστολών. Το παγκόσμιο δίκτυό μας διασφαλίζει το να μπορούμε να εξυπηρετούμε τις ανάγκες οποιουδήποτε πελάτη βγάζοντας τον από τον κόπο να ερευνά από χώρα σε χώρα τον τρόπο να καλύψει τις απαιτήσεις του στην μεταφορά.
Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών υπηρεσιών στην αεροπορική, ναυτιλιακή & οδική μεταφορά, στη διαμεταφορά, στη μεταφορά μεγάλων έργων, πόρτα-πόρτα, προσωπικών ειδών, ομαδικών αποστολών, εκτελωνισμών, αποθηκεύσεων, διανομών & ασφαλίσεων μεταφοράς επίσης. Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες προσφέρονται σε εισαγωγή και εξαγωγή.
Βασισμένοι στην διάθεση των ανθρώπων της Dim.El. Komatas Co. είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας και στους συνεργάτες μας στο εξωτερικό, προσωπική, ουδέτερη και μία «κομμένη & ραμμένη» στα μέτρα τους συνεργασία βάση της οποίας είναι η επικοινωνία.
Λειτουργούμε σαν επέκταση των πελατών και ανταποκριτών μας.
Η στρατηγική μας περιλαμβάνει προσαρμοστικότητα, επικεντρωμένη λύση και δυνατή δέσμευση.
Η συνεργασία με την Dim. El. Komatas Co. είναι δέσμευση επειδή νοιαζόμαστε

Η εταιρεία μας είναι Εγκεκριμένος Οικονομικός Φορέας
(αριθμός πιστοποιητικού ΑΕΟS : 004019 004 10).

Service Image
Service Image
Service Image

Βασικό Προσωπικό

25 υπάλληλοι απαρτίζουν το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας.
Η εξειδίκευση και το αίσθημα της ευθύνης που διέπει το διοικητικό προσωπικό διασφαλίζει την άψογη απόδοση κάθε ατόμου που χειρίζεται την υπόθεσή σας

Διοίκηση Κος Κοματάς Δημήτρης
Λογιστήριο Κα Κοματά Ελένη
Τμήμα Αεροπορικής Μεταφοράς Κα Καστανά Ειρήνη
Τμήμα Ναυτιλιακής Μεταφοράς Κα Ντατσοπούλου Λίλιαν/
Κα Μιχαλοπούλου Κατερίνα
Τμήμα Οδικής Μεταφοράς Κος Κοματάς Ελευθέριος
Τμήμα Εκτελωνισμών Κα Μένη Κοματά
Τμήμα Αποθηκεύσεων Κος Kοματάς Ελευθέριος